Breaking News / Dacian Cioloș a fost ales președinte al USR PLUS

Dacian Cioloș a fost ales președinte al USR PLUS, cu 19.603 voturi (50,9%) față de 18.908 voturi (49,1%) pe care le-a obținut contracandidatul său, Dan Barna. Voturile membrilor USR PLUS în turul al doilea au fost exprimate online.

După primul tur, încheiat pe 23 septembrie, au rămas în competiţie copreşedinţii Dan Barna și Dacian Cioloş ultimul având un avans de două procente.

“Condoleanțe pentru tragedia de la Constanța. Le mulțumesc membrilor partidului, care au votat masiv. Rezultatul arată că nu există falii între foști USR-iști și foști PLUS-iști. Membrii vor să lucreze împreună, nu facem diferențe între cele două foste partide. Le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proces, cu toate imperfecțiunile. Am avut plângeri, unele au fost clarificate, altele urmează să fie clarificate.

Vom învăța și vom trage consecințele din experiența acestui proces. Trebuie să întărim și să creștem partidul. Trebuie să ne propunem câștigarea alegerilor prezidențiale în 2024, dar și a alegerilor locale și parlamentare pentru a pune în practică ideile reformatoare.

Îi mulțumesc lui Dan Barna pentru că a crezut în acest proiect”, a spus Dacian Cioloș.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati