BREAKING NEWS Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al Familiei

Gabriela Firea l-a informat pe premierul Marcel Ciolacu că demisionează din funcția de ministru al Familiei, după o discuție de 40 de minute cu șeful Guvernului, au declarat surse politice.

Radu Cristescu, deputat PSD, i-a cerut deja Gabrielei Firea să demisioneze: „PSD nu merită și nu își poate permite să fie tîrît în mizerie de dragul unei singure persoane”:

Și să o spunem limpede și bărbătește: PSD nu merită și nu își poate permite să fie tîrît în mizerie de dragul unei singure persoane, indiferent care ar fi ea, indiferent cît e sau nu e de vinovată. E vremea deciziei! Cine tace, consimte. Iar eu, unul, nu pot tăcea cînd e în joc soarta unui partid în care își pun speranțele, dintotdeauna, milioane de români. PSD e toți acești oameni, nu suntem doar cei pe care votul lor ne-a trimis în parlament ori guvern. Avem o datorie față de acești alegători, iar ceea ce le oferim în aceste zile nu e ceea ce așteaptă de la noi. Gabriela, pentru că știu că îți pasă de acești oameni: fă un gest de onoare și îți vei salva viitorul. Agață-te de subterfugii mărunte și nu vei mai putea repara nimic, vreodată!”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Liderii PSD au anunțat că urmează să se reunească la începutul săptămțnii viitoare pentru a discuta despre relația Gabrielei Firea cu Ștefan Godei, patronul „azilelor groazei”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati