BREAKING NEWS / IMAGINI ȘOCANTE – FRAUDĂ LA ALEGERI: Presupuşi membri USR-PLUS surprinși cum umblă la sacii cu voturi

0
574
saci voturi

În această seară au apărut imagini video cu mai multe persoane, care ar fi membri USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1.

Imaginile de pe camera de supraveghere instalată în sala unde au fost depozitaţi sacii cu voturile de la Sectorul 1, în clădirea Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, prezentate de Antena3, arată că nişte indivizi pătrund în interior şi caută nişte saci, sub supravegherea jandarmilor. Imaginile au fost filmate în noaptea de luni spre marţi.

„În sala în care erau sacii sigilaţi cu voturi intră nişte membri, din toate datele ai USR.”, a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Un invitat prezent în platoul de la Sinteza Zilei de la Antena3 spune că recunoaşte persoanele respective ca fiind membre USR-PLUS.

„Nişte membrii ai unui partid intră în sală. Este un mare scandal acolo legat de faptul că s-au fraudat alegeri la Sectorul 1 şi intră în sala cu sacii de voturi?” – se întreabă retoric Mihai Gâdea.

La un moment dat, indivizii iau un sac şi părăsesc încăperea.

IMAGINI VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.