BREAKING NEWS / Iohannis a hotărât…din nou: Starea de alertă va fi prelungită!

Președintele Iohannis a făcut o serie de declarații de presă, după întâlnirea de urgență convocată la Palatul Cotroceni, unde a anunțat prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile.

  • De asemenea, președintele atrage din nou atenția românilor și le cere să se protejeze.

„Nu doar că nu scade numărul bolnavilor, ci crește, este evident că starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile. Se vor păstra doar restricțiile care sunt acum în vigoare. Nu se prevede acum introducerea de noi restricții cum, din păcate, având această evoluție, nu poate fi vorba de a introduce noi relaxări”, a declarat Klaus Iohannis.

„Purtatul măștii, păstrarea distanței, sunt metode sigure pentru a opri răspândirea acestei epidemii. Respectați normele”, a continuat președintele.

Iohannis dă vina tot pe PSD pentru numărul mare de infectări

Președintele Iohannis a ținut să precizeze că tot PSD-ul e de vină pentru numărul de infectări și că tergiversează carantinarea și tot ce face e să reclame că legea nu e bine făcută.

”Una peste alta, putem să constatăm că PSD tergiversează această discuție.

Trebuie să recunosc, mă surprinde cinismul. Ce se întâmplă de fapt este că PSD privează guvernul de un instrument foarte important, absolut necesar în contextul epidemiei. Vă spun drept, este șocant, fiindcă această tergiversare, prin care PSD vrea să pară important sau interesant, poate să coste viața a zeci sau sute de români.”, a mai declarat Iohannis.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati