BREAKING NEWS / Mesajul premierului Dăncilă, după informațiile legate de ieșirea ALDE de la Guvernare: PSD va merge înainte cu guvernarea ţării

PSD va merge înainte cu guvernarea ţării, a anunţat luni preşedintele partidului, Viorica Dăncilă.

  • “PSD va merge înainte cu guvernarea țării, și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe.

Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor externi.

“PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern”, a adăugat premierul Viorica Dăncilă.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati