BREAKING NEWS / MOȚIUNEA de cenzură împotriva guvernului Orban – dezbătută şi votată miercuri, de la ora 12,00

Moţiunea de cenzură a PSD şi UDMR va fi dezbătută şi votată de senatori şi deputaţi miercuri, de la ora 12,00, au decis Birourile reunite ale celor două camere.

Guvernului i se rezervă 60 de minute pecare le utilizează la începutul şi la sfârşituldezbaterilor, au decis Birourile permanente reunite.

Grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor şi Senat li se alocă timpul maxim corespunzător numărului membrilor, luându-se în calcul câte 10 secunde pentru fiecare parlamentar, la care se adaugă, cu acelaşi calcul, deputaţii şi senatorii neafiliaţi.

„Nu am vrut intrăm cu Biroul permanent reunit în noapte, nu lucrăm noaptea ca şi hoţii, cum lucrează guvernul în acest moment.  

Este o premieră în România ca în aceeaşi zi intri în şedinţă de guvern cu 24 de ordonanţe de urgenţă.

Este un record mondial, cred absolut, în orice stat democratic şi am amânat BPR astăzi la prânz vedem şi noi cu ce va veni guvernul, cât am apucat pe timpul zilei, nu am aşteptat, cred o termine guvernul noaptea. Am vrut vedem cu ce ordonanţe va veni guvernul, a declarat marţi, la Parlament, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD.

Potrivit lui, logica guvernului este clară – cine are bani va trăi, cine nu are, va muri„.

„Este cea mai macabră ordonanţă, cel mai netransparent mod de a face o aşa-zisă reformă în sănătate în acest moment. Dacă românii acceptă acest lucru, asta este. Este inuman ceea ce a făcut Guvernul Orban în acest moment”, a adăugat Ciolacu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati