BREAKING NEWS / Ordonanţa militară nr. 12 – Se ridică măsura carantinei în Suceava şi comunele limitrofe

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seara, că a adoptat o nouă ordonanţă militară, prin care se ridică măsura carantinei în municipiul Suceava și în cele opt comune limitrofe, scrie ecopolitic.ro

  • „Vă prezint a 12-a ordonanță militară. Începând cu publicarea în Monitorul Oficial se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și comunele Salcia, Ipotești, Bosanci, Moara, Scheia, Pătruți și Mitocu Dragomireni.

Mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru dăruirea lor din această perioadă, când au avut grijă de sănătatea celor dragi și i-au protejat pe cei din toată țara. Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători. (…) Ordonanțele militare nu au venit decât să consolideze acest zid în fața unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Dar ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună. Cu toții am găsit puterea pentru a ne aduna și a fi responsabili.

Știm cu toții ce avem de făcut – de la distanțarea socială până la simplul spălat pe mâini timp de 20 de secunde”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati