BREAKING NEWS: Ordonanța militară numărul 8/Patrule suplimentate/Să respectăm legea în noaptea de Înviere

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi seară, că a emis o nouă ordonanță militară, a opta de la declanșarea crizei de coronavirus.

”Azi am semnat Ordonanța Militară 8, aprobată de premier. (…) Cu condiția respectării măsurilor anterioare, din această seară e permisă circulația în afara locuinței pentru posesorii de permis de pescuit comercial pentru pescuit și comercializarea produselor. E permisă circulația apicultorilor spre stupină sau pentru deplasarea stupinei. Trebuie dovadă pentru calitatea de apicultor. E permisă circulația în afara locuinței pentru achiziția de autovehicule, piese și reparații auto”, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela a declarat că a suplimentat patrulele pentru evita o explozie a numărului de infectări cu noul coronavirus.

”Nu vrem să avem o explozie a numărului de cazuri. Am suplimentat patrulele.Poliția, jandarmeria, armata, pompierii sunt zilnic în misiuni operative, cu pese 36.000 de angajați zilnic în misiune”, a adăugat Vela.

Ministrul de Interne le-a cerut românilor să nu meargă la Biserică în noaptea de Înviere și să respecte regulile de distanțare socială.

”Intrăm într-o perioadă foarte importantă pentru toată creștinătatea. Sunt conștient că mă adresez unui popor majoritar creștin, cu frica lui Dumnezeu. Au venit peste noi momente mai grele decât ne imagineam vreodată. Au adus schimbări majore în viața tuturor.T ragediile au lovit crunt. Stând în casă, evitând pe cât posibil interacțiunile, vom reuși să intrăm mai repede în normalitate. Știu că v-ați dori să fiți la Biserică în noapte de Înviere și la masă cu cei dragi, dar e mai bine să respectăm prevederile legale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati