Breaking NEWS Piedone – candidat la primăria Capitalei: Mi-a venit rândul!Voi candida din partea PUSL la primăria București.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, întrebat de Dan Bucura la „Selectiv”, duminică, pe B1 TV, despre alegerile pentru primăria București a spus că va candida din partea PUSL la primăria București.

  • Piedone: Voi candida din partea PUSL la primăria Capitalei!

În același timp primarul Sectorului 5 a transmis o invitație publică PNL și PSD să se aleze cu PUSL, să-l susțină pentru primăria Capitalei.

”Nu vreau sa sting nimanui ”lumina”…Avem culoare de zbor separate.Doresc o alinta cu aceste partide indecise ( PSD-PNL) și cred că mi-a venit rândul și voi candida din partea PUSL iar cine vrea sa se alieze cu noi sunt deschis, sunt social si liberal!”, a spus Piedone la B1TV.

Cristian Popescu Piedone este președintele executiv al Partidul Umanist Social Liberal (PUSL).

Reamintim că liderii coaliției de guvernare PSD – PNL, Ciolacu și Ciucă au spus despre Firea sau Burduja candidat comun la Primăria Capitalei, că: Au șanse egale / Dar nu știm să vă răspundem!

Mai mult decât atât, cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS în București, în perioada 9-23 februarie, arată o surpriză: Cristian Popescu Piedone, care, deși nu era menționat în chestionar, a fost nominalizat de 10% dintre respondenți.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati