BREAKING NEWS / Procurorii au decis renumărarea voturilor pentru Clotilde Armand de la Sectorul 1; Rezultatul alegerilor ar putea fi anulat

Decizie de ultim moment a procurorilor ar putea duce la anularea rezultatului alegerilor de la Sectorul 1.Procurorii din cadrul Secției de investigare a infracțiunilor din justiției au decis renumărarea voturilor în integralitate de la alegerile locale din Sectorul 1, unde Clotilde Armand a ieșit primar.

Această decizie vine după luni de zile după ce în spațiul public apăruseră, imediat după alegeri, imagini cu saci desigilați, cu oameni care spuneau că au fost trimiși acasă și chemați apoi cu procesele verbale.

Reporterul Antena 3 Roxana Ciucă a prezentat, în exclusivitate la Antena 3 ordonanța procurorilor la de Secția de investigare a infracțiunilor din justiție prin care sunt delegați mai mulți polițiști care să renumere votul din Sectorul 1. Acest lucru se va întâmpla zilele viitoare la Tribunalul București, pentru că în momentul de față sacii cu voturile din sectorul condus de Clotilde Armand se află acolo.

„Se va amenaja un sediu unde ofițerii se vor pune pe numărat. Timp de două luni de zile, pentru că atâta au la dispoziție, dar este foarte posibil ca această ordonanță să se mai prelungească cu alte două luni de zile, vor merge de dimineaț la tribunal, vor lua fiecare vot la mână și vor confrunta voturile cu procesele verbale.

Sunt 166 de secții de votare în Sectorul 1. La sfârșit urmează să stabilească procurorul de caz dacă s-au fraudat sau nu alegerile la Primăria Sectorului 1″, a explicat jurnalistul Roxana Ciucă la Antena3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati