BREAKING NEWS / Stare de alertă la o școală din Capitală – Se simte miros de insecticid!

Școala 133 din Sectorul 4 a Capitalei este evacuată, marți, de pompieri, după ce opt copii au acuzat stare generală de rău și primesc îngrijiri medicale. O fata de 14 ani a fost transportată la spitalul Marie Curie, scrie Kanal D.

Potrivit ISU, la scoala 133, mai multi copii acuză dureri de cap. Se procedează la evacuarea tuturor elevilor. O fată de 14 ani a fost transportată la spitalul Marie Curie.

Eleva de 14 ani a solicitat să meargă la cabinetul medical și cabinetul medical a recomandat chemarea unei ambulanțe și aceasta a dus-o la spitalul cel mai apropiat, Marie Curie. Tânăra a acuzat o stare de disconfort (usturimi de ochi).

  • În școală se aflau aproximativ 500 de copii

Potrivit Inspectoratului Municipiului București, la școală 133, sector 4, în urmă procedurilor de igienizare efectuate ieri 20.01.2020, școala a fost evacuată astăzi, după ce câțiva elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator.

Măsura de a nu permite accesul elevilor sau personalului în școală, timp de 24 de ore de la dezinfectare nu a fost prevăzută în procesul verbal realizat după efectuarea dezinfectării. Prin urmare, școala a permis accesul elevilor și personalului. Astăzi, după ce acei elevi au acuzat disconfortul respirator, școala a anunțat atât salvarea cât și pompierii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati