Brigada Rutieră anunță restricții de circulație pentru meciul dintre FCSB-Nordsjaelland

0
399

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) anunță că va impune restricții de circulație gradual pe Bd. Ghencea și pe străzile adiacente pentru buna desfășurare a meciului dintre FCSB și Nordsjaelland.

Meciul dintre FCSB și danezii de la Nordsjaelland din turul 3 preliminar al Conference League se va disputa astăzi, de la ora 21:30 pe stadionul „Steaua-Ghencea”.

”Pentru buna desfășurare a evenimentului, se vor institui restricții de circulație gradual și dacă situația o va impune pe Bd. Ghencea și pe străzile care acced către acesta, pe segmentul cuprins între Drumul Sării și Str. Brașov, cu excepția riveranilor și autovehiculelor destinate situațiilor de urgență”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri, se mai arată în comunicatul DGPMB.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să se realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înțeleasă de către conducătorii de autovehicule, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.