Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition, în luna iunie, la ONB

Anul centenar Puccini este sărbătorit la Opera Naţională Bucureşti în cadrul celei de-a treia ediţii a Bucharest Opera Festival care se va desfăşura în perioada 7 – 16 iunie.

Potrivit unui comunicat de presă, cele mai importante teatre de operă şi balet din România şi nu numai vor oferi publicului bucureştean posibilitatea de a experimenta călătorii culturale diversificate.

Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition are pe afiş în cele zece seri nu mai puţin de opt producţii din creaţia marelui compozitor, un spectacol semi-staged, o gală de operă şi zece teatre: Opera Maghiară de Stat din Budapesta, Daegu Opera Festival din Coreea, Opera Naţională Română Iaşi, Opera Naţională Română din Cluj Napoca, Opera Naţională Română Timişoara, Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, Opera din Braşov, Teatrul de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi şi, bineînţeles, Opera Naţională din Bucureşti.

Peste 1.500 de muzicieni, balerini, personal artistic şi tehnic vor fi prezenţi la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition.

Programul festivalului este disponibil în link-ul: https://operanb.ro/calendar/?luna=06&anul=2024.

Bilete pot fi achiziţionate online pe http://tickets.operanb.ro/ şi de la Casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati