Bucureștean arestat preventiv după ce, timp de șapte ani, a violat-o pe fiica partenerei sale

Un bărbat de 51 de ani a fost arestat preventiv după ce, timp de şapte ani, ar fi violat-o pe fiica partenerei sale, în vârstă de 25 de ani, profitând de faptul că aceasta era în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, din cauza unor afecţiuni medicale grave.

Calvarul fetei a început în 2016, pe când avea 18 ani. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a profitat de faptul că tânăra, care suferă de grave probleme de sănătate, s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra și de a spune cuiva despre ororile prin care trece.

Poliția sectorului 7 al Capitalei a fost alertată abia astă vară de reprezentanții Protecției Copilului Giurgiu.

„În baza informațiilor primite de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Giurgiu, la data de 10 iulie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 5 s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol”, se arată într-un comunicat de presă.

Joi, 16 noiembrie, a fost pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bărbatului, acesta fiind depistat și condus la audieri.

Individual a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati