Bucureștean de 81 de ani reținut pentru șantajarea unei tinere de 28 de ani

0
675

Un bucureștean de 81 de ani a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private. Bărbatul a ajuns pe mâna poliției după ce o tânără de 28 de ani, cu care ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi sesizat oamenii legii că este victima infracțiunilor de șantaj și violare a vieții private.

„Miercuri, 08 decembrie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violare a vieții private.

La data de 23 iulie a.c. o femeie, în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, după ce, un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și ar fi avut o relație de concubinaj cu acesta, ar fi constrâns-o ulterior să continue relația prin diverse moduri”, a transmis poliția.

Individul a amenințat-o pe tânără că va face publice imagini compromițătoare cu aceasta.

„În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, față de acesta, ieri, fiind luată măsura reținerii de către polițiștii Secției 16, ulterior magistrații dispunând, măsura arestului preventiv”, potrivit comunicatului poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.