Bucureștenii au cumpărat mai mult de 2,5 milioane de burgeri într-un an

0
151
Pixabay

În perioada mai 2021- mai 2022, bucureștenii au cumpărat mai mult de 2,5 milioane de burgeri, dintr-un total de 6,1 milioane la nivel național, potrivit unei analize realizate de o aplicaţie de livrare.

Astfel, românii au cumpărat mai mult de 6,1 milioane de burgeri în perioada mai 2021- mai 2022, bucureştenii fiind cei mai mari consumatori, în condiţiile în care au fost responsabili pentru aproape 41% din cantitatea totală, respectiv de 2,5 milioane, scrie G4Media.

La nivel global, România ocupă locul patru în ceea ce priveşte comenzile ce conţin burgeri, iar topul oraşelor din ţară cu cel mai mare consum de burgeri este format, în ordinea comenzilor, din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Craiova şi Iaşi.

Vineri este ziua în care se comandă cei mai mulţi burgeri

„Burgerii se află printre produsele preferate comandate de români, iar sărbătorile anuale nu fac excepţie, de aceea, românii au comandat peste 6.000 de burgeri cu ocazia Crăciunului şi peste 8.000 de burgeri cu ocazia sărbătorilor Pascale. 15% dintre burgerii comandaţi în perioada analizată sunt reprezentaţi de opţiunile vegetariene sau vegane, iar 9% dintre comenzi sunt plasate între 23:00 – 2:00. Vineri este ziua în care se comandă cei mai mulţi burgeri”, arată analiza realizată de Glovo pe perioada mai 2021 – mai 2022.

Glovo: 1.380 de lei, cea mai scumpă comandă de burgeri

Titlul de cea mai scumpă comandă de burgeri şi alte produse aparţine unui utilizator care a achiziţionat 36 burgeri de pui, cartofi prăjiţi şi sos de maioneză în valoare de 1.380 lei.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicaţii de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii şi curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii şi supermarketuri, farmacii şi magazine de vânzare cu amănuntul. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de ţări din Europa, Asia Centrală şi Africa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.