Bucureștenii caută case aproape de natură. Liziera de Lac, proiect rezidențial axat pe conservarea mediului, procent de vânzare de 80% pentru casele aflate în prima sa fază de dezvoltare

Liziera de Lac, cel mai mare proiect rezidențial din partea de Sud Est a Bucureștiului, care integrează o suprafață verde de 52%, raportează un procent de vânzare de 80% pentru casele aflate în prima sa fază de dezvoltare, potrivit unui comunicat de presă.

  • Totodată, compania dezvoltatoare, Liebrecht & wooD, începe procesul de planificare pentru faza a II-a.

Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial care are două mari obiective de conservare a mediului natural.

Primul este legat de amenajarea și conservarea lacului Tătaru, iar cel de-al doilea se concentrează pe amenajarea unui parc natural care va conserva 13 ha de pădure din proximitatea proiectului.

Totodată, ansamblul rezidențial beneficiază de soluții pentru asigurarea calității apei, pentru tratarea apelor uzate și a apelor potabile.

În plus, anul acesta Liebrecht & wooD a demarat construcția unei centrale fotovoltaice cu o capacitate de producție de 42MW.

”Compania Liebrecht & wooD își menține planurile anunțate inițial de a construi până la 3.500 de case în decursul următorilor 10 ani, pe lângă unități tip apartamente”, spune Brendon O’Reilly, Managing Director – Liebrecht & wooD Management România.

  • Aflat în mijlocul naturii, Liziera de Lac reprezintă deja „acasă” pentru o comunitate în permanentă extindere. La Liziera de Lac au venit familii care au ales să locuiască într-un loc liniștit, cu răsărituri și apusuri de soare spectaculoase, la o distanță de doar 15 minute de zona Pallady, București.

Faza I a proiectului integrează, pe lângă cele 94 de case disponibile spre locuire imediată, o grădiniță, un complex recreațional cu piscină, terenuri de baschet și tenis, zone pentru activități sportive, zone de relaxare și petrecere a timpului liber, un Community HUB cu spațiu de coworking, restaurant, magazine, cafenea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati