Bucureștenii nu vor avea apă caldă nici după 11 august. Nicușor Dan anunţă că se prelungeşte termenul de finalizare a lucrărilor la rețeaua de termoficare

1
529
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Nicușor Dan a anunţat că situația blocurilor fără apă caldă din cauza lucrărilor de înlocuire a conductelor se va prelungi în unele zone.

Reamintim că pe 1 august, compania Termoenergetica a sistat furnizarea apei calde în mai multe zone din București, pentru efectuarea unor lucrări majore pe conducta Magistralei 3 Sud.

Edilul a declarat că o lucrare din Sectorul 3, care ar fi trebuit să fie gata peste trei zile, se va prelungi.

„Este o lucrare amânată de foarte mult timp. E un cămin în strada Releului, pe magistrală, dat în funcțiune în 1968 și pentru care nu s-au mai făcut lucrări. A fost obligatoriu, pentru a nu fi în situația din iarnă 2020, de a avea două sectoare fără apă – 2 și 3 – s-a luat decizia ca această lucrare pentru acest cămin să fie făcută simultan cu oprirea planificată a CET Sud”, a declarat Nicușor Dan.

Termenul de finalizare pentru această lucrare era anunțat pentru 11 august.

”Din informațiile pe care le am, o să mai fie prelungit cu câteva zile. Când lucrarea se va finaliza, o să putem folosi CET Progresul pentru sectoarele 2, 3″, a declarat primarul Capitalei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.