Bucureştenii pot dona alimente şi haine pentru ucraineni în două centre din Sectorul 1

Bucureştenii pot dona alimente neperisabile, haine, pături şi produse de igienă pentru vecinii ucraineni în două „centre de solidaritate” amenajate în Sectorul 1, anunță filiala de sector a PNL.

Toate produsele vor ajunge la ucraineni şi români din Bucovina de Nord, din sudul Basarabiei şi din alte regiuni ale Ucrainei, cu sprijinul autorităţilor şi al societăţii civile, mai spune sursa citată.

Adresele celor două centre sunt:

* Strada Ion Câmpineanu numărul 27: de luni până vineri între 12.00 şi 18.00

* Calea Griviţei numărul 200: sâmbăta şi duminica între 10.00 şi 13.00, de luni până vineri între 18.00 şi 20.00.

„Am luat legătura cu autorităţile şi cu societatea civilă pentru a ne asigura că toate produsele ajung la destinaţie. Ne dorim să ajungem în special la fraţii noştri români din Bucovina de Nord, din sudul Basarabiei şi din alte regiuni ale Ucrainei. La graniţa cu România vedem un război inutil şi absurd, cum nu credeam că mai este posibil în vremurile noastre. În astfel de momente ne rămâne un singur lucru de făcut: solidaritate. Campania este iniţiată de PNL Sector 1, dar NU este o campanie politică, este o acţiune umanitară. Ne dorim doar să folosim toate resursele şi reţeaua pe care o avem la dispoziţie pentru a da o mână de ajutor tuturor celor aflaţi în nevoie”, a declarat Sebastian Burduja, deputat de Bucureşti şi iniţiator al campaniei.

Pentru detalii suplimentare privind donaţiile, cetăţenii pot suna la numărul de telefon +40 753 983 613.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati