București: Alimentarea cu gaz, întreruptă în zona bulevardului Ion Mihalache

0
132
Pixabay

Mii de apartamente din zona bulevardului Ion Mihalache din Sectorul 1 au rămas sâmbătă fără gaz. Avaria a fost cauzată de lucrători ai Termoenergetica, în timpul unor lucrări, anunţă Distrigaz Sud Reţele.

Compania a precizat că în zona de protecţie a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale nu este permisă săpătura mecanizată, aceasta făcându-se exclusiv manual, scrie News.ro.

Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către reprezentanţii Termoenergetica ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizată pe B-dul. Ion Mihalache, din sectorul 1 al municipiului Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectiva astăzi, 14 ianuarie 2023, începând cu ora 12:20. În urma acestei opriri sunt afectaţi cca. 3.800 de clienţi casnici şi non-casnici aflaţi pe 43 de străzi adiacente Bulevardului Ion Mihalache (Caraiman, Lainici, Griviţei, Caşin, Expoziţiei, Clăbucet, Carol Knappe etc.)”, precizează Distrigaz Sud Reţele.

Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de sâmbătă, până în orele 21:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, transmite compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.