Bucureștiul are o nouă clinică socială de stomatologie, pentru oamenii fără venituri

Clinica Socială de Stomatologie și-a început activitatea în București, pe Strada Louis Blanc, nr.9A, fiind destinată prevenției și tratamentului afecțiunilor dentare ale pacienților fără venituri sau cu venituri mici.

Clinica are patru cabinete și propriul centru de radiologie, iar o echipă de peste 10 medici stomatologi si 8 asistente medicale, precum și personal auxiliar va efectua consultații și tratamente.

Serviciile acoperite sunt de terapie-odontologie (tratament de urgență al traumatismelor dento-alveolare, tratamentul cariei, detartraj etc.), endodonție, paradontologie, chirurgie, protetica, ortodonție și radiologie. În funcție de condițiile sociale ale pacienților, tratamentele sunt complet gratuite, în cazul pacienților fără niciun venit, sau la prețuri reduse, pentru cei care au venituri mici – între 10 lei (radiografie retroalveolară) și 500 lei (proteza acrilică mobilizabilă), scrie wall-street.ro.

Cei care au nevoie de servicii stomatologice și pot face dovada unei situații materiale dificile se pot programa telefonic la numărul de telefon 0374 751 454, în intervalul orar 10:00 – 16:00, de luni până vineri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati