Bucureștiul, inclus în topul celor mai bune orașe europene pentru nomazii digitali

0
526
Foto: Facebook / Nicusor Dan

București, România, Madrid, Spania și Nicosia, Cipru sunt cele mai bune orașe europene pentru cei care vor să fie nomazi digitali (a munci de oriunde în lume), potrivit unui raport realizat de Panache Cruises, notează economedia.ro.

  • În top 10 se mai clasează și Budapesta, Ungaria, Zagreb, Cipru, Atena, Grecia, Lisabona, Portugalia, Tallinn, Estonia, Valletta, Malta și Reykjavik, Islanda.

Potrivit sursei citate, Bucureștiul s-a remarcat prin condițiile sale favorabile, inclusiv costurile de trai scăzute, opțiuni de închiriere accesibile, scoruri ridicate de fericire și conectivitate la internet de calitate – o cerință vitală pentru persoanele care se bazează exclusiv pe internet pentru a-și asigura traiul.

De asemenea, raportul a făcut lumină și asupra importanței costurilor inițiale asociate cererilor de viză – un factor crucial pentru lucrătorii la distanță care iau în considerare relocarea.

Pentru nomazii digitali care caută un mediu de lucru mai însorit, Madrid, Spania, și Nicosia, Cipru, au obținut locurile doi și, respectiv, trei, oferind nu numai un climat foarte căutat, ci și scoruri ridicate în ceea ce privește viteza de descărcare Wi-Fi – esențială pentru o muncă la distanță fără probleme.

Când vine vorba de chirii accesibile pe termen lung, București, Atena, Grecia, și Budapesta, Ungaria, apar ca opțiuni atractive, costul mediu al unui apartament cu un dormitor în aceste capitale scăzând sub 500 de lire sterline pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.