Bucureștiul intră în scenariul verde și se aplică noi relaxări

Bucureștiul este oficial în scenariul verde, a anunțat prefectul Capitalei. Se deschid restaurantele și sălile de spectacol pe interior, la o capacitate de 50%. Copiii continuă să meargă la școală în scenariu hibrid, până la scăderea ratei de infectare sub 1 la mia de locuitori, iar restricțiile de noapte rămân în vigoare.

Sălile de spectacol şi restaurantele la interior pot funcţiona cu capacitate de 50%, faţă de 30% în prezent, a declarat, joi, prefectul Capitalei, Alin Stoica, după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, reunit în contextul în care incidenţa COVID-19 în Capitală este sub 1,5 la mia de locuitori.

„Rata de incidenţă a infectării a rămas stabil descrescătoare, sub 1,5 la mie, decizia a fost de a trece în scenariul verde în Capitală şi anume sălile de spectacol pot funcţiona cu capacitate de 50%, restaurantele la interior pot funcţiona cu capacitate de 50%, pot fi organizate evenimente de tip drive-in, de asemenea, evenimente culturale în aer liber cu până la 300 de participanţi”, a informat Alin Stoica.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati