Bucureștiul va găzdui Campionatul Mondial de Baschet 3×3 U23, anunță Nicușor Dan

2
292

Nicuşor Dan, edilul Capitalei, a anunţat că a discutat cu o delegaţie a reprezentanţilor baschetului mondial şi naţional despre Campionatul de Baschet 3×3 U23, care va avea loc între 3 şi 6 octombrie, la Circul Metropolitan.

„Bucureştiul continuă să fie pe harta competiţiilor sportive internaţionale, pregătindu-se de găzduirea Campionatului Mondial de Baschet 3×3 U23, cea mai importantă competiţie din lume pentru baschetbaliştii sub 23 de ani.

Am discutat despre detaliile organizatorice ale acestui eveniment cu o delegaţie a reprezentanţilor baschetului mondial şi naţional, condusă de Andreas Zagklis, secretarul general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi Carmen Tocală, preşedinta Federaţiei Române de Baschet. Au fost alături de mine la această întâlnire liderii grupurilor USR şi PNL din Consiliul General al Capitalei, Cosmin Smighelschi şi Răzvan Socolovici şi directoarea Direcţiei de Cultură din PMB, Liliana Toderiuc-Fedorca”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Campionatul va avea loc în toamnă

El a adăugat că acest campionat „va avea loc în această toamnă, între 3 şi 6 octombrie, la Circul Metropolitan, în condiţii – sperăm şi ne străduim – excelente”.

„Sunt sigur că vom vedea la Bucureşti jucători de top, fiindcă acest campionat e genul de competiţie în care se remarcă viitoarele staruri mondiale. Aşa cum mi-a spus secretarul general al FIBA, 7 dintre baschetbaliştii medaliaţi la Olimpiada de anul trecut de la Tokyo au participat în trecut la un campionat mondial 3×3 U23”, a completat edilul general.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.