Bucureștiul, văzut de pe Stația Spațială Internațională . Fotografia, publicată de NASA în 2019, a devenit acum virală

0
499
sursa foto: NASA - National Aeronautics and Space Administration

Capitala României a fost surprinsă, pe timp de noapte, într-o fotografie realizată de pe Stația Spațială Internațională, în 2019. Imaginea a devenit acum virală după ce a fost publicată sâmbătă, 23 septembrie, de Ambasada SUA la București, scrie Libertatea.

„Bucureștiul pe timp de noapte, văzut de pe Stația Spațială Internațională”, a notat Ambasada SUA la București, pe Facebook, în descrierea care însoțește imaginea surprinsă de agenția spațială americană NASA.

În fotografie, se observă clar arterele luminate ale orașului, pe fundalul nopții și datorită cerului senin. Luminile străzilor sunt atât calde, cât și reci. Imaginea a adunat peste 1.200 de aprecieri și a fost distribuită de peste 300 de oameni.

Fotografia nu este însă noua, ci datează din 3 decembrie 2019, când NASA a publicat-o în galeria sa de imagini din spațiu.

„Strălucitoarea Capitală a României, București, cu o populație de aproape 1,9 milioane de locuitori, este fotografiată de la Stația Spațială Internațională, de la altitudinea de 423 de kilometri, deasupra națiunii est-europene”, a notat NASA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.