Bugetul Capitalei pentru 2022 a fost aprobat. Nicuşor Dan: Ne permite să continuăm câteva proiecte de infrastructură

Bugetul Capitalei pe 2022 a fost aprobat, luni, în şedinţa extraordinară a Consiliului General, cu voturile reprezentanţilor USR, PNL şi PMP.

Bugetul permite continuarea unor proiecte de infrastructură, plata subvenţiilor pentru transport public şi termoficare la un nivel similar cu cel din 2021 şi achitarea unor datorii, a explicat Nicușor Dan.

„E adevărat, mi-aş fi dorit şi ne-am fi dorit un buget mai mare, mai cuprinzător, din care să putem finanţa mai multe dintre proiectele necesare Bucureştiului. Cu toate acestea, bugetul pe 2022, aşa cum e el, ne permite să continuăm câteva proiecte de infrastructură (printre ele Prelungirea Ghencea, modernizarea reţelei de termoficare), să reparăm trotuare şi să refacem marcajele rutiere, să continuăm să subvenţionăm materialele sanitare ale spitalelor, să plătim subvenţiile pentru transport public şi termoficare la un nivel similar cu cel din 2021 şi să achităm în continuare o serie de datorii rămase din perioada 2016-2020”, a precizat edilul general, Nicuşor Dan, pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati