Bunuri ale diplomaților americani la București, scoase la vânzare cu plata în lei

Ambasada Statelor Unite la Bucureşti vinde la licitaţie mașini, mobilă, echipamente IT şi electrocasnice, care au fost folosite de diplomația americană. Anunțul este postat pe pagina oficială de Facebook. Licitația începe de joi.

”Ambasada organizează o licitație online a unor bunuri aflate în proprietatea Guvernului Statelor Unite (autovehicule, piese de mobilier, electrocasnice, echipamente IT, kituri de bun venit și alte consumabile), începând de joi, 27 mai, la ora 8:30 AM, până duminică, 30 mai 2021, la ora 17. Puteți vedea fotografiile obiectelor puse la licitație și puteți trimite oferte prin intermediul paginii de internet a Ambasadei: https://online-auction.state.gov, unde va trebui să selectați opțiunea „Bucharest RO”, potrivit unui anunț pe site-ul Ambasadei.

Regulile sunt, însă, stricte pentru cumpărători.

Cei care vor să vadă mașinile scoase la licitație de reprezentanța diplomatică pot face acest lucru doar într-o singură zi, într-un interval orar bine definit.

De asemenea, regula ca bunurile să fie cumpărate este ca în termen de 3 zile contravaloarea să fie achitată, iar plata se poate face doar online.

”Programul în care puteți inspecta personal autovehiculele este între orele 9:00 – 16:00, joi, 27 mai și vineri, 28 mai. Vizionările vor avea loc la poarta de serviciu a Ambasadei.

Ofertele se pot face numai în RON, iar plățile vor fi acceptate DOAR prin depunerea sumei datorate pentru articolele câștigate”, mai spune sursa citată.

Utilizator: Electrocasnicele se vând cu tot cu „microfoane”?

Pe de altă parte, românii au întrebat pe rețelele sociale dacă electrocasnicele se vând cu tot cu „microfoane” sau dacă obiectele nu puteau fi donate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati