Burduja: ”Eu voi continua să lupt pentru un vis: Bucureștiul Viitorului, în România Viitorului, țara în care vrem să rămânem”

Preşedintele PNL Bucureşti Sebastian Burduja a afirmat că va continua să se lupte pentru un vis „Bucureştiul Viitorului, în România Viitorului, ţara în care vrem să rămânem”. Reacția acestuia vine după ce PSD şi PNL au decis să îl aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei pe medicul Cătălin Cârstoiu. 

„România este la finalul tranziţiei şi în faţa unei noi etape. La fel şi Bucureştiul. Am depăşit deceniile în care eram singuri împotriva tuturor, iar astăzi trebuie să ne ridicăm mai sus decât am fost vreodată. Să fim schimbarea reală, pe care o aşteaptă o ţară întreagă. Schimbarea este o nouă politică: pentru cetăţeni, nu pentru politicieni.
  • Prea mult timp, Bucureştiul a fost un teren de luptă între nume ale trecutului. De prea multe ori, schimbarea a fost doar de formă, iar românii au ales răul cel mai mic. Schimbarea pare acum posibilă. Trebuie să aibă la bază o viziune comună, proiecte asumate şi o majoritate implicată”, a scris Sebastian Burduja, marţi pe Facebook.
El a adăugat că „deciziile din acest an — pentru stabilitate şi împotriva extremismului toxic — sunt importante. Însă vor produce rezultate doar dacă le ducem până la capăt şi dacă devin expresia unei resetări, în care o nouă generaţie de lideri îşi asumă să spună adevăruri nespuse, să facă reforme amânate şi să livreze rezultate pentru români. Există fonduri disponibile, nu doar pentru betoane, ci şi pentru viziune, inovare şi competitivitate”.

 

  • „Există idei excepţionale şi expertiză deja testată. E nevoie de o nouă generaţie de lideri — oameni bine pregătiţi, capabili să gândească şi să acţioneze. Oameni care cred în democraţie, îşi asumă identitatea noastră naţională, în context european, şi sunt capabili să ne unească.

”Eu voi continua să lupt pentru un vis: Bucureştiul Viitorului, în România Viitorului, ţara în care vrem să rămânem”

Eu voi continua să lupt pentru un vis: Bucureştiul Viitorului, în România Viitorului, ţara în care vrem să rămânem. Aşa cum am făcut mereu, îmi pun la dispoziţie expertiza mea în dezvoltare din anii de la Banca Mondială, Stanford şi Harvard, experienţa de ministru al Digitalizării şi al Energiei, puterea de muncă şi încrederea că vom face ceea ce trebuie, ceea ce românii aşteaptă de la noi. Şi garanţia că voi face echipă cu toţi cei care împărtăşesc acest vis”, a mai spus Burduja.

  • Liderul PNL Bucureşti l-a citat pe Ion I.C. Brătianu care spunea că „în chestiunile mari, în acelea de ordin moral, care stăpânesc viitorul unui neam, nu pot fi preţuri de tocmeală, nu pot fi motive de oportunitate, care să te hotărască a te compromite, coborându-te de pe tărâmul înalt şi sigur al principiilor. Planul pentru Bucureşti merge mai departe, în oglindă cu Planul pentru România. Înainte, împreună!”, a conchis Sebastian Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati