Bursele pentru elevii care învață în școlile din Sectorul 1 vor fi plătite

În legătură cu informațiile apărute în spațiul public referitoare la faptul că primarul Clotilde Armand a tăiat bursele elevilor care învață în școlile și liceele din Sectorul 1, Serviciul Imagine și Cultură a fost împuternicit să facă următoarele precizări.

Informațiile apărute în cursul zilei de astăzi referitoare la tăierea burselor elevilor din Sectorul 1 sunt false și nu au nicio legătură cu realitatea. Elevii din Sectorul 1 își vor primi bursele.

Clotilde Armand: ”În Sectorul 1 se primesc burse școlare, nu sunt tăiate!’’

În următoarea ședință de Consiliu Local, primarul Clotilde Armand va prezenta spre dezbatere și aprobare proiectul de hotărâre privind aprobarea numărului și a cuantumului burselor școlare.

”Toate știrile referitoare la tăierea burselor elevilor din Sectorul 1 sunt un veritabil fakenews care nu fac decât să creeze panică și neliniște în rândul părinților și copiilor. Pentru că dezinformarea de astăzi a depășit anumite limite, am depus deja sesizare la CNA împotriva unei televiziuni pentru propagarea informațiilor false”, a declarat primarul Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati