Cabana ”fantomă”. O femeie din București a rezervat o vilă pentru Revelion care nu există

O tânără din București a vrut să-și petreacă Revelionul alături de prieteni la munte. A rezervat o cabană, însă când a ajuns la locația respectivă, fata a realizat că a închiriat o cabană care nu exista.

„O cabană cu 5 camere, mobilată, utilată, parcare, încălzire și închiriere ATV. Prețul este de 1.500 lei pe noapte”, acesta este mesajul pe care tânăra l-a primit pe WhatsApp de la bărbatul care spunea că este proprietarul casei de pe Airbnb. Mulțumită de ”ofertă”, tânăra i-a virat în cont suma de 1.500 de lei, prețul pentru o noapte de cazare.

Mai mulți turiști au fost păcăliți prin această metodă

”Aveam rezervare pentru 31.12-02.01, cu avans plătit, dar ce să vedeți, în data de 31, când am ajuns la locație, căbănuța din poze nu exista, domnul nu mai răspundea la telefon, iar vecinii din zonă ne-au spus că au mai venit mulți tineri în legătură cu această cabană inexistentă.

Asta este, sărbătorile au trecut, dar, sper, să fie un exemplu pentru voi și să aveți grijă de acum încolo cui trimiteti bani, unde vă duceți… Mâine voi merge la poliție și la bancă, și peste tot unde este nevoie ca să declar ceea ce am pățit”, a povestit tânăra, pe un grup de Facebook.

Fotografiile aparțin unei cabane din Râșnov

Postarea tineri a adunat sute de reacții și comentarii. Mai mulți internauți au povestit cum au fost păcălați să închierieze cabana respectivă, dar și alte vile din zone turistice.

Imaginile sunt cu Cabana ”Popasul Călărețului” din Râșnov, a scris proprietara cabanei, care a recunoscut fotografiile.

„Sunt proprietara locației. Locația este acreditată de Ministerul Turismului. Nu înțeleg cum administratorii grupului nu verifică. Nu sunt expert în IT, dar în grupul Vacanțe sub 500 euro, întâi se trimite mesajul către Administratorul paginii, după aprobare se postează public.
Considerăm, că prin aceste postări neverificate, se aduc prejudicii proprietarilor de Unități de cazare. Vom anunța autoritățile în vederea remedierii acestor înșelătorii aduse clienților! Dacă aveți nevoie de informații, cei care au plătit avansuri, mă puteți contacta telefonic”, a mai scris proprietara cabanei reale, ale cărei imagini au fost folosite pentru a înșela persoane care căutau cazare în Moeciu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati