Cabina de skincare Lancôme vine în premieră la Promenada Mall, cu ședințe personalizate de îngrijire a tenului

Promenada Mall anunță lansarea, în premieră în România, a cabinei de skincare Lancôme, realizată în parteneriat cu Notino.

  • Între 18 septembrie și 31 octombrie 2024, în intervalul 12:00 – 20:00, la etajul 1, vizitatorii pot experimenta sesiuni cu tehnologie inovativă pentru îngrijirea pielii.

Cabina de skincare Lancôme le aduce pasionaților ședințe personalizate de îngrijire a tenului, susținute de experți în frumusețe, care utilizează produse de top din gamele Génifique și Rénergie.

Vizitatorii pot achiziționa vouchere Notino în valoare de 300 RON pentru o sesiune de 30 de minute sau 400 RON pentru o sesiune extinsă de 60 de minute. Acestea pot fi obținute atât din magazinul fizic, cât și de pe site-ul notino.ro.

Pe baza unei programări, vizitatorii Promenada Mall pot alege între două tipuri de sesiuni de îngrijire a pielii:

  • Sesiunea de hidratare și luminozitate, cu produse Génifique, special creată pentru a întări bariera de protecție a pielii și pentru a oferi un aspect radiant.
  • Sesiunea de hidratare și antirid, care folosește produsele din gama Rénergie, dedicată îmbunătățirii fermității pielii și reducerii vizibile a ridurilor.

Programările se pot realiza fizic în magazinul Notino Promenada Mall sau telefonic la numărul +40 747 278 3712, de luni până duminica, între 10:00 și 21:00.

  • Unul dintre elementele cheie ale acestei experiențe este integrarea tehnologiei avansate în procesul de îngrijire a tenului. Dispozitivul Lancôme Skin Screen, disponibil în cadrul cabinei, scanează tenul și analizează 12 parametri esențiali pentru a identifica nevoile fiecărei persoane. Pe baza datelor obținute, experții Lancôme creează un plan de skincare personalizat. În plus, Lancôme Pro-Radiance Booster, un dispozitiv de micro-masaj cu vibrații de înaltă frecvență, asigură absorbția eficientă a ingredientelor active pentru un ten radiant și sănătos.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati