Cabral și Adela Popescu, surprinși de Uraganul Fiona care a lovit Republica Dominicană – FOTO/VIDEO

Uraganul Fiona a lovit luni Republica Dominicană după ce a provocat inundaţii şi „pagube catastrofale” în Puerto Rico, vecinul său din Marea Caraibilor, unde i-a privat pe localnici de electricitate şi continuă să aducă precipitaţii abundente.

Cabral și Adela Popescu se află în această perioadă în Republica Dominicană pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, notează stirileprotv.ro.

Prezentatorii TV au postat imagini cu dezastrul provocat de Uraganul Fiona.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore…A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.

”Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag…Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a povestit Cabral.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Mai multe drumuri au fost inundate sau blocate în urma prăbuşirii unor copaci şi a unor stâlpi de electricitate în proximitatea staţiunii balneare Punta Cana, în estul ţării, unde alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, susține sursa citată.

Vânturile au bătut în acea zonă cu viteze de până la 150 km/h, iar uraganul Fiona ar urma să crească şi mai mult în intensitate „pe parcursul următoarelor două zile” şi să devină marţi un uragan de categorie 3 (pe scala Saffir-Simpson, care conţine 5 trepte), potrivit Centrului Naţional pentru Uragane (NHC) din Miami.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati