Cafenea din sectorul 3, sancționată de Poliția Locală București cu amendă în valoare de 70.000 de lei

Administratorul unei cafenele din sectorul 3 al Capitalei – care a ignorat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului și a refuzat să suspende activitatea comercială – a fost sancționat, joi, de inspectorii D.G.P.L.C.M.B. cu amendă în valoare de 70.000 de lei, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Poliției Locale București.

Poliția Locală București a declanșat, de ieri, activități de control în vederea respectării Ordonanței Militare numărul 1. Inspectorii au misiunea de a verifică dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice își continuă programul de lucru.

Conform articolului 1 din ordonanța, a fost suspendată activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.

Astfel, pe lângă sancționarea patronului de cafenea din sectorul trei, inspectorii DGPLCMB au mai depistat alți doi agenți economici care ignorau prevederile Ordonanței Militare. Aceștia, însă, s-au conformat somației inspectorilor Poliției Locale a Municipiului București și și-au suspendat de îndată activitatea.

În total, până în prezent, 230 de locații de alimentație publică au fost controlate de polițiștii locali – ai Direcțiilor Control și Centrul Istoric din cadrul D.G.P.L.C.M.B. – care au verificat modul în care sunt respectate măsurile adoptate în regim de urgență pentru prevenirea răspândirii COVID19.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati