Calea Victoriei devine din nou pietonală. În ce perioadă are loc evenimentul „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană 2023”

Primarul General, Nicușor Dan, anunță că a sosit aprobarea Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice pentru „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană 2023”, scrie antena3.ro.

„Ne pregătim pentru ‘Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană 2023’. Am primit aprobarea Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice pentru derularea evenimentului, care va avea loc în intervalul 29 aprilie – 8 octombrie 2023”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Potrivit acestuia, anul trecut, „Străzi Deschise” a însemnat 23 de weekend-uri pline de activități, aproape 700.000 de bucureșteni participanți, 1.000 de artiști, 800 de evenimente, 50 de instituții implicate și 35 de străzi pietonale.

„Succesul de anul trecut ne determină să credem că și în 2023 vom fi la înălțimea așteptărilor și vom avea parte de o experiență frumoasă”, scrie primarul Capitalei.

„Străzi Deschise” este conceput ca un manifest pentru viitorul orașului și un pas important pentru o viață urbană de calitate. Anul trecut, în fiecare sector au fost weekend-uri cu tronsoane de străzi închise, în care au avut loc spectacole, expoziții, concerte, ateliere pentru copii sau întreceri sportive.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati