Campania de curățenie generală în Sectorul 6/ Unde acționează echipele în perioada următoare

Duminică  s-a dat startul campaniei de curățenie generală în Zona 6 a Sectorului 6, cuprinsă între străzile Valea Argeșului – Râul Doamnei -Valea Oltului – Bd. Prelungirea Ghencea.

În perioada 8 martie – 14 martie, echipele vor ajunge în Zona 5 a Sectorului 6, cuprinsă între străzile Valea Oltului – Str. Valea Ialomiței – Bd. Drumul Taberei – Str. Valea Argeșului.

Operațiunile care se vor desfășura sunt următoarele:

• Campanie de informare pe micro-zonă (cu 1 sau 2 săptămâni în prealabil, prin afișaj la scara blocului și telefoane către administratorii de bloc, postări actualizate pe Facebook);

• Toaletarea arborilor (ziua 1 și 2);

• Astuparea / asfaltarea gropilor din carosabil (ziua 1 și 2);

• Reparații/ dotări mobilier urban, scoatere garduri inutile (ziua 3, 4 și 5);

• Întreținerea spațiilor verzi (ziua 3, 4 și 5);

• Notificarea făcută cetățenilor pentru a-și muta temporar mașinile în ziua a 6-a pentru a face loc spălării străzilor și trotuarelor (ziua 1 și 2);

• Spălarea străzilor și a trotuarelor de către operatorul de salubrizare Urban S.A. (ziua 5 și 6);

• Marcarea locuri de parcare înregistrate la ADPDU Sector6 (ziua 7).

În atenția voluntarilor!

Primăria Sectorului 6 îi încurajează pe toți cei care doresc să se implice în campania de curățenie să se alăture activităților întrucât responsabilitatea socială este o trăsătură a unei comunități unite.

Voluntarii pot interveni atât în jurul blocurilor de locuințe, cât și în zonele unor obiective importante din sector, cum ar fi Lacul Morii, Strada Liniei și altele.

Sunt puse la dispoziție unelte și materiale (lopeți, greble, mănuși, saci etc.), pot fi  solicitate mașini care să ridice gunoiul.

Detalii despre cum se desfășoară cea mai mare campanie de curățenie generală din Sectorul 6 și cum puteți participa, găsiți aici: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati