Campania de sterilizare a pisicilor fără stăpân se mută în Sectorul 3

Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), anunţă că, în intervalele 3-6 noiembrie şi 10-13 noiembrie, sterilizările din cadrul campaniei de sterilizări gratuite a pisicilor de rasă comună fără deţinător se vor realiza în Sectorul 3, în incinta Arenei Naţionale, lângă Academia de Tenis (a nu se confunda cu Centrul de Tenis!), acolo unde va staţiona Clinica veterinară mobilă Sache Vet Clinic.

În zilele de 3 şi 6 noiembrie, atunci când au loc două meciuri de fotbal la Arena Naţională, accesul la clinica veterinară mobilă se va face din strada Sergent Şerbănică Vasile, conform traseului cu galben de pe hartă. În celelalte două zile, 4 şi 5 noiembrie, accesul la clinica veterinară mobilă se va face pe la intrarea principală din bulevardul Basarabia.

Sterilizările sunt realizate de medicii veterinari de la clinica mobilă Sache Vet. De-a lungul campaniei, clinica îşi va muta poziţia astfel încât să acopere toate sectoarele Capitalei. Până acum, au fost sterilizate 391 de pisici.

Programările se fac telefonic la numărul 0751.596.199, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-18:00. Pisicile pot fi aduse la sterilizat în intervalul orar 10:00-15:00.

Animalul nu trebuie hrănit înainte de operaţia de sterilizare.

Vârsta minimă pentru sterilizare este de 6 luni la femele şi de 10 luni la masculi.

Pisicile vor fi înapoiate în aceeaşi zi, cu recomandarea să petreacă o noapte în casă, urmând ca a doua zi să fie repuse în teritoriu. Pisicile care nu pot fi ţinute în case vor rămâne în cabinetul Sache Vet.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati