Campania de vaccinare începe în 27 decembrie la ora 9:00 în două spitale din Capitală

0
111
sursa foto: Unsplash

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că vaccinarea anti-COVID începe în 27 decembrie, cu primă tranşă, mai degrabă simbolică, dar deja imediat după Crăciun încep să vină următoarele tranşe de vaccin.

”În ce priveşte campania de vaccinare, pot să vă confirm: campania de vaccinare începe în România şi în toată Uniunea Europeană exact pe data de 27 septembrie (n.n. decembrie), duminică. Se începe cu o primă tranşă, mai degrabă simbolică, dar deja imediat după Crăciun încep să vină următoarele tranşe de vaccin şi aşa se va continua până când toată populaţia beneficiază de vaccin.

Campania de vaccinare începe duminică în două spitale din Capitală

Aceste vaccinuri sunt sigure, sunt eficiente, sunt autorizate la cele mai înalte standarde europene. Şi noi, şi experţii recomandăm tuturor românilor să fie pregătiţi să se vaccineze. Aşadar, dragi români, în perioada sărbătorilor aveţi grijă de voi, aveţi grijă de cei dragi vouă, respectaţi restricţiile!”, a afirmat Iohannis, care iniţial a spus că vaccinarea începe în 27 septembrie, ulterior revenind cu o corectură şi cu precizări legate de momentul începerii.

”O corectură, totuşi, campania de vaccinare începe pe 27 decembrie, acum, duminică, la ora 09:00 în două spitale din Bucureşti şi la ora 10:00 în spitalele regionale”, a completat preşedintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.