Campania educațională “Eat Good, Feel Good” revine cu a treia ediţie în liceele şi colegiile din Sectorul 2

Campania educațională “Eat Good, Feel Good” revine cu a treia ediţie în liceele şi colegiile din Sectorul 2. Elevii se vor întâlni, în perioada 1-19 aprilie 2024, cu reprezentanţii campaniei “Eat Good, Feel Good”, proiect desfăşurat de Centrul Cultural Mihai Eminescu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Campania educaţională are ca obiective principale informarea tinerilor cu privire la alimentația sănătoasă, alimentația în perioada de creștere, mitul greutății ideale pentru tineri, pericolele la care se expun prin curele de slăbire urmate fără supraveghere medicală de specialitate, suplimentele alimentare și cele pentru sportivi, ce sunt acestea şi care sunt efectele lor.

Proiectul susține ideea de mișcare și sport pentru obținerea unui organism sănătos fizic și psihic. 

Medici nutriționiști, psihologi și sportivi de performanță se vor adresa elevilor în cadrul unor conferinţe urmate de sesiuni de întrebări. Scopul este promovarea alimentației sănătoase în rândul copiilor și tinerilor, combaterea obezității infantile, a abuzului de suplimente alimentare și a tulburărilor de alimentație de tip anorexie etc.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati