Campanie de depistare a cancerului de sân, la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” din Sectorul 6

Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii Nr.81, Sector 6, derulează o campanie în luna octombrie, ce vine în sprijinul doamnelor, oferind un pachet avantajos pentru depistarea cancerului de sân, constând în consultaţie şi ecografie mamară cu 10% reducere, din preţul ecografiei.

Iată ce aveţi de făcut:

1. Luaţi bilet de trimitre de la medicul de familie
2. Solicitaţi o programare la 031.9593 / 0726.150.250 sau pe www.nectarie6.ro,
3. Veniţi la control şi ecografie în ziua stabilită,

La Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, veţi beneficia de 10% reducere din costul ecografiei.

Preţul final cu bilet de trimitere pentru control + ecografie bilaterală sân fiind de 108 lei.

Campania se va derula în perioada 01-31 octombrie, marcând astfel luna luptei împotriva cancerului de sân.

Octombrie reprezintă Luna Internaţională a Luptei Împotriva Cancerului de Sân cu scopul de a creşte gradul de conştientizare cu privire la cancerul de sân şi de a sublinia importanţa informării asupra acestei maladii, dar şi a faptului că această boală poate fi învinsă cu ajutorul prevenţiei.

La nivel European, cancerul de sân rămâne principala cauză de deces prin cancer în rândul femeilor, cu aproximativ 95.000 decese în 2020, reprezentând 17% din totalul deceselor provocate de această boală, conform INSP.

Riscul de dezvoltare a cancerului de sân depinde foarte mult de stilul de viaţă al fiecărei femei şi de factorii genetici, dar cea mai importantă modalitate de combatere este vizita periodică la medic. Doar în maxim 20% din cazurile de cancer de sân, descoperit în stadiu incipient, tratamentul poate obţine vindecarea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati