Campanie de donații pentru școlarii din Pantelimon

Direcția de Asistență Socială Pantelimon organizează o campanie de donații pentru școlarii care provin din familii defavorizate, cărora le lipsesc rechizitele și hainele pentru noul an.

Astfel, locuitorii din Pantelimon sunt invitați să ia parte la campania ”Educația este bogăția copiilor sărmani” și să doneze rechizite, ghiozdane sau orice articole necesare unui școlar.

Se acceptă exclusiv donații în produse, iar acestea se aduc la sediul nostru din Bd. Biruinței 48-50, oraș Pantelimon, județ Ilfov.

”Știm că educația este singura șansă a copiilor din familii defavorizate! 📚

Pentru mulți dintre ei, anul școlar începe cu neajunsuri, pentru că nu au ghiozdane, nu au caiete, le lipsesc hăinuțele pentru școală, nu au nimic din cele necesare la clasă. În familiile lor, banii abia ajung pentru mâncare, iar mulți dintre ei nu îndrăznesc să le ceară părinților bani de rechizite.

Toți părinții care au copii școlari știu că aceste cheltuieli nu sunt mici și reprezintă un efort financiar cosiderabil.

Pentru școlarii ce provin din medii defavorizate, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră! Împreună îi sprijinim și le arătăm că nu sunt singuri, că educația le va oferi o viață mai bună și că pot fi la fel de bine pregătiți, precum sunt restul colegilor lor de clasă.

Detalii referitoare la această campanie, se pot obține la numărul de telefon: 0754.071.844”, a scris Direcția de Asistență Socială Pantelimon pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati