Campanie de informare în Sectorul 2 despre posibilitatea sesizării faptelor antisociale

2
176

Pentru a veni în întâmpinarea dorinței cetățenilor Sectorului 2 de a se bucura de parcuri, locuri de joacă și zone de recreere curate, Poliția Locală Sector 2 a inițiat o campanie de informare a cetățenilor cu privire la posibilitatea sesizării faptelor antisociale, precum și a cuantumului amenzilor ce pot fi date celor care nu respectă legislația privind regulile de salubrizare și de menținere a curățeniei în locurile publice.

„Vă rugăm să contribuiți alături de noi la menținerea curățeniei în parcuri și în locurile de joacă, atât printr-un comportament responsabil al dvs. și al familiei dvs., cât și prin sesizarea Poliției Locale Sector 2 la numerele de telefon indicate, ori de câte ori sunteți martorii unor fapte antisociale din partea acelora care nu au înțeles că un aer mai curat începe cu un spațiu înconjurător îngrijit. 

Haideți să vedem împreună dacă lucrul în echipă ne va face pe toți să beneficiem de parcuri și locuri de joacă mai curate pentru noi și copiii noștri!”, a transmis Poliția Locală Sector 2.

2 COMENTARII

  1. Sper sa treaca si pe la Sectia 8 Politie… va zic si de ce….. la cele doua nonstopuri de la Piata Iancului oamenii beau pe strada (unii abia se tin un picioare) fara nicio rusine, chiar in fata echipajelor de la Sectia 8 Politie Bucuresti (care, vorba sa fie intre noi, doar din gresala mai nimeresc in zona respectiva) si fac scandal non-stop uneori de la 9 seara pana la 5 dimineata……….
    Sa nu mai vorbim de interlopii care vand droguri ieftine si de proxenetii care promoveaza niste bombe biologice……. aceste specimene in cel mai bun caz se retrag in nonstopurile de care am amintit mai sus, sau in scuarul de langa saormerie etc. dar de obicei nu sunt deranjati mai deloc……. si pana la urma de ce ar fi deranjati? „Legea” si „ordinea” sunt aceeasi pentru ei si pentru Sectia 8 Politie Bucuresti: promovarea scandalurilor si zgomotelor agresive sub geamurile a sute de oameni, intre 23:00 si 4:00…… si savarsirea faptelor ilegale……… diferenta dintre interlopi/scandalagii si „politistii” Sectia 8 Politie este LASITATEA NEMARGINITA de care dau dovada cei din urma…….. fenomenele de care vorbesc eu aici se petrec zi de zi, saptamana de saptamana, mai ales Joia, Vinerea, Sambata, Duminica, Lunea, Martea………..
    RUSINE PANA LA MADUVA OASELOR, SECTIA 8 POLITIE BUCUREST, DE LA VARF PANA LA TUCIURIU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.