Campanie de sterilizări gratuite pentru câini şi pisici de rasă comună în mai multe localităţi din Ilfov

Parteneriatul dintre Animal Society, Four Paws International și Consiliul Județean Ilfov, prin Protecția Animalelor Ilfov, continuă și în 2023, an care începe cu mai multe campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună din județ.

Astfel, în perioada 10-13 ianuarie, clinica veterinară Animal Society va fi prezentă în Glina, între 16 și 20 ianuarie – în Cernica și între 25 și 31 ianuarie – în Dascălu.

„Ne mândrim cu rezultatele foarte bune ale colaborării noastre cu Consiliul Județean Ilfov, iar pentru anul care tocmai a început, pregătim noi programe împreună. Pe 10 ianuarie, demarăm seria campaniilor de sterilizări gratuite din județ, în Glina.  Ilfovenii sunt cetățeni responsabili și implicați și suntem siguri că vor răspunde pozitiv campaniilor noastre, care le sunt puse la dispoziție gratuit, pentru binele animalelor și pentru bunăstarea comunităților din care fac parte. Suntem aici pentru ei.” a declarat Anca Tomescu, Președinte, Animal Society.

”Continuăm pentru că sunt mulți care n-au înțeles că numărul animalelor de pe străzi pleacă din curțile noastre. Continuăm pentru că sunt mulți care își țin porțile larg deschise și își lasă animalele pe uliță să se înmulțească necontrolat. Continuăm până vom înțelege că într-o comunitate civilizată, legea nu-i tocmeală. Câinii trebuie sterilizați, microcipați și întegistrați în RECS. Veniți cu animalele voastre la sterilizat, este gratuit. Complet gratuit. Le mulțimim celor de la Animal Society că ne ajutăm să construim societatea civilizată pe care ne-o dorim cu toții”, explucă Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov.

Locațiile în care va fi prezentă echipa de medici veterinari ai Animal Society sunt:

  • Glina – Strada Parcului nr. 31
  • Cernica – Strada Traian nr. 12
  • Dascălu – Strada Mureș nr. 12

Cei interesați sunt rugați să își programeze animalul de companie pentru sterilizare, la numărul de telefon 0751.235.009, începând de marți, 10 ianuarie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati