Campanie pentru depistarea cancerului de sân, la Centrul “Sfântul Nectarie” din Sectorul 6

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii Nr.81, Sector 6, derulează o campanie în luna octombrie, ce vine în sprijinul doamnelor, oferind un pachet avantajos pentru depistarea cancerului de sân, constând în consultație și ecografie mamară cu 10% reducere, din prețul ecografiei.

”În România, 80% din cancerele de sân sunt diagnosticate în faza avansată, stadiu în care tratamentul nu mai poate aduce vindecarea, ci doar prelungirea vieții. Acest diagnostic nu este niciodată ușor de dat, cu atât mai puțin, de primit, de aceea ideal este să prevenim!”, precizează Primăria Sectorului 6.

Iată ce aveți de făcut pentru sănătatea dumneavoastră:
1. Luați bilet de trimitre de la medicul de familie
2. Solicitați o programare la 031.9593 / 0726.150.250 sau pe www.nectarie6.ro,
3. Veniți la control și ecografie în ziua stabilită,

La Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” pacientele vor beneficia de 10% reducere din costul ecografiei. Prețul final cu bilet de trimitere pentru control + ecografie bilaterală sân fiind de 108 lei.

Campania se va derula în perioada 01-31 octombrie, marcând astfel luna luptei împotriva cancerului de sân.

Pentru mai multe informații și programări sunați la numărul de telefon 031.9593/ 0726.150.250 sau accesați www.nectarie6.ro.

Octombrie reprezintă Luna Internațională a Luptei Împotriva Cancerului de Sân cu scopul de a creşte gradul de conştientizare cu privire la cancerul de sân şi de a sublinia importanţa informării asupra acestei maladii, dar și a faptului că această boală poate fi învinsă cu ajutorul prevenției, mai spune sursa citată.

Cancerul de sân, principala cauză de deces prin cancer în rândul femeilor, în UE

La nivel European, cancerul de sân rămâne principala cauză de deces prin cancer în rândul femeilor, cu aproximativ 95.000 decese în 2020, reprezentând 17% din totalul deceselor provocate de această boală, conform INSP.

Riscul de dezvoltare a cancerului de sân depinde foarte mult de stilul de viață al fiecărei femei și de factorii genetici, dar cea mai importantă modalitate de combatere este vizita periodică la medic. Doar în maxim 20% din cazurile de cancer de sân, descoperit în stadiu incipient, tratamentul poate obține vindecarea.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati