Campanie pentru prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor din Sectorul 2

Poliția Locală Sector 2 desfășoară o campanie de informare și prevenire a consumului de droguri în școlile din sector, în cadrul proiectul ”Aproape de tine”. În această săptămână, polițiști locali și agenții de la Antidrog vor disemina materiale informative și vor discuta cu elevii Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”. 

“Aproape de tine” este Campania de Prevenire, Informare și Conștientizare derulată de către Poliția Locală Sector 2 în colaborare cu Agenția Națională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sector 2 București, pentru conștientizarea elevilor din liceele/colegiile din sectorul 2, cu privire la riscurile la care se expun dacă consumă noile substanțe psihoactive.

Derulată în perioada 14.02 – 14.03.2022, campania transmite un mesaj preventiv către comunitatea de elevi, cu privire la efectele fiziologice, psihologice și sociale care apar la consumatorii de substanțe psihoactive și consecințele legale ce decurg din aceste fapte, anunță Poliția Locală Sector 2 într-un comunicat de presă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati