Campionatul mondial de gaming are loc pe Arena Naţională fără spectatori

Campionatul mondial de gaming Dota 2 se va desfăşura în această săptămână, la Bucureşti, pe Arena Naţională, dar fără spectatori, având în vedere contextul pandemic, precizează consilierul municipal USR PLUS Nicorel Nicorescu.

„Începând din această săptămână, campionatul ‘The International 2021’, campionatul mondial Dota 2 începe la Bucureşti! Din păcate, organizatorii au stabilit că acesta se va desfăşura fără spectatori pe Arena Naţională din cauza condiţiilor pandemice din România. Organizatorii au returnat banii pentru toate biletele vândute anterior. Bucureştiul, cum am promis, va beneficia financiar de organizarea competiţiei aici. Vor fi prezente 18 dintre cele mai bune echipe din lume, care luptă pentru o bucată a fondului de premii de 40 de milioane de dolari şi pentru Aegis of the Immortal”, scrie acesta, pe Facebook.

Pe de altă parte, consilierul municipal îi îndeamnă pe cei interesaţi să urmărească evenimentul, începând cu etapa grupelor din 7-10 octombrie, pe eGG Network.

Pe 8 iulie, primarul general, Nicuşor Dan, anunţa că Bucureştiul va găzdui anul acesta cel mai mare eveniment internaţional de sporturi electronice – Campionatul Internaţional de Gaming – DOTA2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati