Campionii patinează la Târgul „Poveste de Crăciun”

Pe 15 decembrie, de la ora 19, Patinoarul din Târgul „Poveste de Crăciun” găzduiește o demonstrație de patinaj artistic susținută de multiplul campion Cornel Gheorghe, participant la două Olimpiade (‘94 și ‘98), devenit antrenor de campioni între timp.

Alături de el se vor afla șase dintre patinatoarele de performanță ale țării, unele chiar în lotul național: Bianca Ionescu, Ruxandra Rotundu, Teodora Gheorghe, Ariana Petruț, Bristena Prodea și Ingrid Pricop. Publicul este invitat să le urmărească programele individuale în spațiile amenajate de jur împrejurul Patinoarului din curtea Operei Comice pentru Copii, Calea Giulești nr.16.

Proiecție suplimentară pentru filmul „Poveste de Crăciun” în Sala Mare

Cel mai așteptat titlu la final de an, spectacolul „Poveste de Crăciun”, se joacă la sediu cu casa închisă, de șase ori, pe 17 și 18 decembrie. După epuizarea biletelor la spectacol, OCC a adăugat în program și proiecția filmului „Poveste de Crăciun”, pe 21 decembrie, de la 18:30, în Sala Mare. Proiecția este suplimentată și pe 22 decembrie, de la ora 18:30, în urma solicitărilor primite de la public. Acest titlu se află la a noua ediție și poartă semnătura regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu.

Cursuri de inițiere în patinaj la Târgul „Poveste de Crăciun”

De pe 5 decembrie, la patinoarul din târg, au început cursurile de inițiere în patinaj pentru copii. Grupele sunt alcătuite din câte 2 – 3 copii, activitatea constă în 5 ședințe de câte 1 oră, cu interval orar la alegere, de luni până vineri, între orele 16:00-20:00.

Costul pachetului este de 290 RON, cu patine și pinguin de ajutor incluse în preț. Informații suplimentare sunt oferite la Magazinul OCC și la numărul de telefon  0751 261 479.

Târgul „Poveste de Crăciun” este deschis până pe 29 decembrie

În curtea OCC, Târgul „Poveste de Crăciun” este deschis până pe 29 decembrie, între orele 15:00-21:00, de luni până vineri, respectiv 10:00-22:00, sâmbăta și duminica. Pe 24 decembrie, programul este 10:00-16:00, iar pe 25 decembrie, târgul este închis. Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber.

Pentru participarea la activități este necesară achiziționarea de tichete, disponibile la Magazinul OCC, la Casa de Bilete OCC și în spațiile special amenajate în incinta Târgului. Costul unui tichet este de 3 lei.

  • Derdeluș – 1 tichet / coborâre
  • Carusel – 3 tichete / persoană / tură (5 minute)
  • Trenuleț – 3 tichete / persoană / tură (o plimbare)
  • Zbor cu sania – 18 tichete / tură (două persoane o dată)
  • Jucării mecanice – 2 tichete / jucărie / tură
  • Colțul Foto – 3 tichete / fotografie
  • Fabrica de împachetat cadouri – 2-10 tichete / cadou (în funcție de dimensiuni)
  • Atelierele Spiridușilor – 5-15 tichete, în funcție de atelierul ales.

Baletul „Alice în Țara Minunilor”, gratuit în aplicația Opera Copiilor de Revelion

Încheiem luna și anul în Țara Minunilor! Pe 31 decembrie, indiferent unde s-ar afla, spectatorii OCC pot viziona gratuit baletul „Alice în Țara Minunilor”, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu.

„Alice este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei noastre și, totodată, povestea care a cunoscut nenumărate ecranizări în ultima jumătate de secol. Eroina este pentru noi toți un exemplu de curaj și imaginație fără limite. Peripețiile sale fantastice continuă să încânte generațiile de astăzi, așa cum i-au fascinat odată și pe părinții lor. Iar când Țara Minunilor este Opera Comică pentru Copii, Alice suntem fiecare dintre noi. Să înceapă visul!”, ne îndeamnă Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii. 

Înscrieri la Atelierele „Micul Artist”

Atelierele „Micul Artist” vor avea din nou preselecții în luna ianuarie. Cei interesați se pot înscrie deja, completând formularul de pe site-ul instituției (http://bit.ly/MiculArtist).

Aflat la al optulea de funcționare, programul vine în întâmpinarea nevoii de educație extracurriculară a elevilor cu o ofertă mai mult decât generoasă: 35 de cursuri, desfășurate la sediu sau online, pentru grupe de vârstă care încep de la creșă și se continuă până la liceu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati