Când au elevii din București și Ilfov vacanța de schi 2024

1
89
Unsplash

Elevii din București, dar și cei din alte zone ale țării, așteaptă cu nerăbdare vacanța de schi. Perioada a fost stabilită diferit pentru fiecare județ.

Vacanța de schi este așteptată cu nerăbdare de elevi, aceștia urmând să aibă liber de la școală o săptămână.

Cu toate acestea, copiii din întreaga țară nu vor avea vacanța de schi în aceeași perioadă, datele fiind stabilite în funcție de decizia fiecărui inspectorat școlar județean.

Astfel, perioada în care inspectoratele școlare au putut alege săptămâna pentru vacanța de schi este cuprinsă între 12 februarie și 3 martie.

Primii elevi care vor avea vacanța de schi sunt cei din județele Bistrița-Năsăud și Satu Mare, care au ales perioada 12– 18 februarie 2024.

Când au elevii din București și Ilfov vacanța de schi 2024?

Elevii și profesorii din București, Ilfov și din alte 24 de județe vor avea vacanța de schi de pe data de 19 până pe 25 februarie, anume Bihor, Sălaj, Cluj, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Argeș, Olt, Dâmbovița, Teleorman, Ilfov, Municipiul București, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila, Vrancea, Galați, Covasna, Harghita, Neamț, Vaslui, Iași, Botoșani.

Săptămâna 26 februarie – 3 martie a fost aleasă de 14 inspectorate școlare, anume Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

După vacanța din februarie 2024, următoarea vacanță a elevilor va fi cea de primăvară, stabilită pentru perioada 27 aprilie-7 mai 2024.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.