Când depune Nicușor Dan jurământul. „Primele trei urgențe” pe care vrea să le rezolve noul primar

Primarul ales al municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, a anunţat că joi va depune jurământul pentru a prelua funcţia de edil al Capitalei.

”Joi la amiază, peste o zi şi jumătate. Joi la amiază o să depunem jurământul – primar şi consilieri generali – şi de atunci o să intrăm în mandate”, a declarat Nicușor Dan.

Curtea de Apel Bucureşti l-a validat, luni, pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general al Capitalei.

Pe 12 octombrie, Nicuşor Dan a fost validat de Tribunalul Bucureşti în funcţia de primar general al Capitalei, însă el nu şi-a putut prelua mandatul, deoarece decizia instanţei a fost contestată de 52 de persoane.

Curtea de Apel a respins luni cele 52 de apeluri ca fiind tardiv formulate şi l-a validat pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general.

„Primele trei urgențe” pe care vrea să le rezolve Nicușor Dan

„Primele trei urgențe pe care îmi propun să le rezolvăm sunt: criza sanitară – unde n-a existat o colaborare între primărie, minister, DSP și celelalte instituții, asta trebuie inventată în momentul ăsta; termia – noi nu avem rezolvată și urmează iarna; și criza financiară – chiar azi au fost mai multe știri legate de anunțul Direcției de Asistență Socială din primărie, care a spus că nu are bani pentru a plăti indemnizația pentru persoanele adulte cu dizabilități.

Pentru municipiul București astea sunt primele trei lucruri pe care urmează să le facem”, a subliniat Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati