Când începe demolarea chioşcurilor din staţiile de metrou de pe raza Sectorului 6. Ce spune Ciprian Ciucu

Primarul Ciprian Ciucu a anunţat că autoritatea locală va începe vineri sau cel mai târziu săptămâna viitoare ridicarea chioşcurilor din staţiile de metrou de pe raza Sectorului 6.

„Da, mizeria tranziţiei, simbolul prăduirii şi ilegalităţilor anilor ’90, statul în stat, reprezentat de ‘sindicate’-ul de la metrou, trebuie să ajungă la sfârşit. Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor şi de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spaţiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6.

Am primit ieri o adresă a Metrorex în acest sens şi lucrăm la punerea în legalitate (sunt câteva formalităţi) să începem vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare eliberarea staţiilor de metrou de pe raza Sectorului 6.

Poliţia Locală şi ADP Sector 6 vor elibera spaţiile Metrorex de acele chioşcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) şi… să nu uităm de #colectiv. Felicitări ministrului Drulă pentru bărbăţie!”, a scris Ciprian Ciucu, miercuri, pe Facebook.

Reamintim că evacuarea și demolarea spațiilor comerciale au început miercuri dimineața, în stația Ștefan cel Mare. Primele demolări au fost făcute de angajații ADP Sector 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati