Când se redeschide Therme. Veste mult așteptată pentru români!

Relaxarea restricțiilor vine cu o nouă veste bună pentru bucureșteni și pentru toți turiștii care vor să se relaxeze. Therme se redeschide de pe data de 7 iunie.

Therme își redeschide porțile de pe 7 iunie, după luni de zile în care a stat închisă din cauza măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei.

Reprezentanții companiei au anunțat că prețul biletelor s-a schimbat. Iată AICI noile tarife.

„Este momentul pentru reconectare, relaxare, reîncărcare. În ultimul an am fost nevoiți să ne deconectăm de la ceea ce contează cu adevărat. Insă acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne reconectăm cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te așteptăm din nou în același loc uimitor. Te invităm să experimentezi viitorul wellbeing-ului. It’s time to Therme!”, au anunțat reprezentanții Therme pe Facebook.

Accesul în Therme va fi permis tuturor persoanelor, în urma triajului epidemiologic

Conform normelor publicate și a măsurilor recomandate în vigoare, accesul în Therme va fi permis tuturor persoanelor, atata timp cat în urma triajului epidemiologic aceștia întrunesc condițiile impuse de autoritati (temperatura mai mica de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător).
Pentru triajul epidemiologic Therme București a instalat în fața corpului de acces un pavilion dedicat în acest sens, unde clienții vor completa chestionarul specific și unde le va fi măsurată temperatura.
Accesul vizitatorilor Therme se va realiza in limita locurilor disponibile si a capacitatii reduse impuse de normele in vigoare si cu respectarea regulilor de distanțare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati